Viva Barcelona

Model Nica weet wel waar ze heen moet als ze een paar dagen vrij is: Barcelona! De ideale plek om shoppen en strand te combineren en dat op maar tweeënhalf uur vliegen van Amsterdam! 

 

 

‘Al mijn hele leven ga ik minstens twee keer per jaar naar Spanje. Mijn familie komt uit Pineda de Mar, ongeveer een uur rijden van Barcelona aan de Costa Brava in Catalonië. Zolang ik me kan heugen neemt mijn vader me tijdens die vakanties mee naar Barcelona. Om de stad te bekijken maar ook voor het voetbal! Wij zijn namelijk echte FC Barcelona supporters. Ik reis regelmatig af naar Barcelona om een wedstrijdje bij te wonen.
Shoppen doe je natuurlijk in La Rambla, de grote winkelstraat die begint bij Plaça Catalunya en helemaal doorloopt tot de zee. Daar zul je mij eerder vinden, met cocktail bij een van de strandclubs van Playa de la Barceloneta. Mijn vakantie is compleet met een heerlijk zonnetje en leuk gezelschap! Barcelona heeft zo veel verschillende wijkjes en straten dat ik nog steeds elke keer nieuwe dingen ontdek!’

 

 


Mijn top 3 restaurants
La Paradeta Gracia — waar je de lekkerste verse vis kan eten!
Brunch and cake —  voor een super lunch en ook nog eens goed voor je Instagram feed.
El Rey de la Gamba — waar je typisch Spaanse gerechten kan eten en voor een hele leuke prijs.

 

Nica is te zien in de modeserie Parade van Pastels.