Ready to impress?

Indruk maken kan op plenty manieren, dat bewijzen de beauty trends voor deze zomer! Kom voor de dag als natural beauty met een paar überslimme trucjes. Of toon je lef met knallende kleurencombi’s. Eén ding is zeker: je hoeft je geen moment te vervelen met de nieuwste looks!  

 

Looks like wings
Wie zei dat een eyeliner geen zomerlook is? Gewoon in zwart, of zoals bij Helmut Lang en Dior in een opvallend kleurtje. Wij kozen voor fris wit, waar je lekker bruin door lijkt. Het geheim van een goede wing? Maak een vloeiende lijn die niet helemaal tot aan je binnenste ooghoek komt. Krul je wimpers, borstel die wenkies lekker omhoog en zet ze vast met een wenkbrauwgel. 

 

Less is More
Stralende huid of een hekel aan (veel) make-up? Victoria Beckam, Missioni, Proenza Schouler en Valentino laten zien dat het allemaal niet zo ingewikkeld hoeft. Het ultieme geheim: zorg voor een goede basis en geef met highlighter glans aan de plekken waar het licht op valt. Shine baby, shine! De jukbeenderen, de neus, een vleugje op de cupidoboog en tot slot in de binnenste ooghoeken voor een frisse blik.

Dream on
Geen twijfel mogelijk: Victor & Rolf hebben zich voor hun laatste show laten inspireren door stijlicoon Twiggy. Wil jij ook haar dromerige Bambi-look? Pak de mascara er dan maar bij. Met een wimperkruller geef je eerst vorm aan je wimpers. Breng daarna al zigzaggend flink wat lagen mascara aan op de boven- én onderwimpers. Ultieme truc: door een waterproof mascara te gebruiken blijft de krul langer in takt en minstens even belangrijk: het maakt je look sweat- en swimproof!

 

Faux Freckles
Niet van nature gezegend met deze ‘kusjes van de zon’? No probs. Wat god ons niet gegeven heeft, halen we gewoon uit de make-upkoffer, bewijst ook Jean Paul Gaultier. Zet met een wenkbrauwpotlood met grijze ondertoon kleine en wat grotere sproeten op je gezicht. Verdeel willekeurig voor een natuurlijk effect. Doe er tot slot een dun laagje foundation overheen om ze mooi met de huid te blenden. Heel slim: het is de ideale look als je huid even wat minder flawless is!

 

Red Lips
Never change a winning lipstick! Ze zijn er deze zomer in vele kleuren. Bij Moschino, Prada en Max Mara zagen we ze vooral in ‘real red’. Overdag houd je je huid verder naturel. Voeg ’s avonds eventueel wat oogmake-up toe voor een feestelijker look. 

 

Color Pop
Geen combi is te gek deze zomer, dus kom maar door met dat lef! Bij Oscar de la Renta en Anna Sui zagen we oogschaduwen in felgroen met roze, of turquoise met oranje. Contrasterende combinaties voor een spannend effect. Tot slot een beetje mascara en wat lipverzorging en you’re good to go!

 


Fotografie Esmee Franken Makeup & Hair Resy Ramaekers @ Joyce Walian Agency For Kevin Murphy- NYX Cosmetics – OPI Model Julia Klaassen  @ Tjarda Model Magagement Curve