Editie 5 – Inhoud

Marianne wordt gepest door collega’s

Marianne (26) wordt gepest op haar werk. “Ik heb altijd gedacht dat pesten vooral onder kinderen gebeurde. Maar het treft mij als volwasseneen het maakt me ontzettend ongelukkig en eenzaam. Het is niet iets waar je makkelijk over praat op feestjes.”

Kort verhaal

Na drie aspirines klopte haar voorhoofd nog hevig. De laatste tijd had ze vaak hoofdpijn, terwijl ze vroeger niet eens wist wat dat was. Met haar ogen dicht masseerde Celine de gevoelige plek. Het was zaterdagochtend en er zou niets van haar weekend terechtkomen als de hoofdpijn aanhield.

De leukste uitjes van oktober t/m maart 2020

Boordevol nieuws

Tips, trends en hotspots.

Hoe overleef ik de herfst?

Met zomers geel kom je al een heel eind! Heel eigenzinnig met herfstig camel en winters bruin. Niet-voor-de-hand-liggende kleurencombi’s dus. Gewoon… omdat het kan!

 

Interview

Mano Bouzamour (28) heeft de looks van een filmster. Precies wat hij had willen worden, maar acteren en zingen vond hij niks, zo bleek op de toneelschool. Gelukkiger werd hij van schrijven. En met succes: zijn eerste boek ‘De belofte van Pisa’ werd een bestseller en is nu verfilmd. De film is vanaf 10 oktober in de bioscoop te zien.

‘Soms denk ik: was ik maar nooit naar die reünie gegaan’

Haar man weet niet dat ze wekelijks met haar oude schoolvriend het bed induikt. Merel (31, verpleegkundig specialist) heeft al drie jaar een verhouding. “Ik word verscheurd door twijfel. Kies ik voor de liefde van mijn leven of blijf ik bij mijn gezin?”

Wie A zegt hoeft geen B te doen

Op een gure herfstavond wordt er aangebeld. Mijn avondspreekuur is begonnen. Chantal komt mijn spreekkamer binnen.”

Weather Proof

Typisch Hollands: kou en nattigheid. Trotseer wind, regen, kou & storm met deze trendy coats & capes.

When Black meets Red…

Stijlvol zwart en sprekend rood, al decennia lang de ultieme combi! Maak van je outfit een echte eyecatcher: geef je effen zwarte of klassiek geruite basics een upgrade met…red, red, RED!!!

Om in te bijten

Chocolade, cappuccino en caramel. Glansrijk geserveerd met een vleugje pistache of een mysterieuze dierenprint. Mode om van te watertanden!

RISE & SHINE!

Gala, clubnacht of een glamourous home dinner? Van deze outfits in zwart, zilver en rood raak je gelijk in de partymood. It’s all gloss, glitter & glamour!

SILVER SHOP

Yay, daar zijn ze! Party-proof blikvangers met een ultrahoog wow-gehalte. Don’t miss them!

Stralend als een T S A R I N A

De musical Anastasia in Scheveningen en de tentoonstelling Juwelen! in de Hermitage laten het Russische hof herleven in al zijn overdaad. Laat je inspireren door deze make-up en sieraden en sta stralend als een tsarina in de spotlights! Vashe zdoróvje!

Niki De Saint Phalle

Niki de Saint Phalle creëerde Nana Power, sterke vrouwen met wie je rekening moet houden

OVENHEERLIJK: VERS UIT DE OVEN

Crunchy havermout, soep van geroosterde witlof, kip met aardappeltjes uit de oven, … zomaar een greep uit de ovenheerlijke recepten uit het kookboek ‘Vers uit de oven’ van Ajda Mehmet.