Editie 4 – Inhoud

Op de barricades tegen FAT SHAMING

Onlangs ontstond er flink wat ophef over Nike. Het sportmerk introduceerde de plussize paspop met als doel de ‘diversiteit en inclusiviteit van sport te vieren’. De meeste reacties hierop waren lovend, maar er kwam ook kritiek. En die kritiek maakte mij strijdlustig. Samen met een aantal mensen van de online Body Positivity community haalde ik kranten, radioprogramma’s en uiteindelijk zelfs de televisie.

 

For your eyes only…

Als kenner weet je het: elke outfit vraagt om een andere zonnebril. Heb jij even geluk deze zomer; ze zijn er in alle modellen, kleuren en maten!

 

Boordevol nieuws

Tips, trends en hotspots.

 

De leukste uitjes van juli t/m september 2019

Een zomer vol festivals, theater, muziek, film en nog véél meer – ook als je niet op vakantie gaat hoef je je geen dag te vervelen. Ook wel eens leuk, een agenda met alleen maar leuke dingen!

 

NATURAL BEAUTIES

Houd je hoofd koel en je spullen bij elkaar! Hoeden en tassen van rotan & raffia zijn deze zomer je beste maatjes op zonnige dagen. Wel zo handig en… puur natuur!

 

Lizzo doet niet aan hokjes (daar past ze trouwens niet eens in)

Noteer de naam Lizzo, want daar gaan we in de toekomst nog veel van horen! De Amerikaanse singer-songwriter, rapper en presentatrice zet niet alleen vocaal een flink stempel op de wereld, ze is ook een groot voorstander van body positivity. Simpelweg door… zichzelf te zijn!

 

TRAVEL TIME!

Reislust? Dit zijn pure must-haves als je vertrekt naar zonnige bestemmingen. Eén ding is zeker: niemand haalt je nog in!

 

SEXciting HOLIDAYS!

Manou ziet er zonnig gebruind uit als ik haar ophaal uit de wachtkamer van mijn seksuologiepraktijk. Bij navraag vertelt ze me dat ze drie weken geleden zijn teruggekomen uit Ibiza en dat ze heerlijk weer hebben gehad.

 

TO THE BEACH!

Het zomerweer heeft Nederland bereikt en we trekken massaal naar het strand op zoek naar verkoeling, plezier en ontspanning. Keuze genoeg: het stikt van de wonderschone strandtenten!

 

Shopping OCEAN

Koop ze op tijd, deze accessoires op zeeniveau! Dan ben je al weken tevoren verzekerd van voorpret. Aqua, zand en koraal… welkom vakantiekriebels!

 

Kort verhaal (2)

Het zand glijdt door mijn vingers terug naar het strand. De wind loeit en streelt hardhandig mijn gezicht.

 

Kort verhaal (1)

We zijn er niet knapper op geworden, denkt Els, terwijl ze de gerimpelde gezichten van haar zussen een voor een bekijkt.

 

Tropical flowers

Ben jij een vrolijk type? Dan is de nieuwe floral trend je op het lijf geschreven! Van subtiel tot uitbundig, it’s flower time!

 

De wondere wereld van kunstenaar David LaChapelle

Nog nooit van David LaChapelle gehoord? Daar gaan we verandering in brengen. De wereldberoemde kunstenaar heeft een cv waar je u tegen zegt!

 

White Sands

Wit, crème, zand, beige… tijdloze tinten waarmee je altijd scoort! Werk, strand, terras of festival, white sands doen het overal!

 

Swimwear

Swimming suits die passen als een tweede huid – ze zijn er deze zomer in alle soorten, dessins en maten. Ga je voor een badpak, tankini of bikini? En wordt het een trendy exemplaar in uni glans of kies je voor zo’n verrassende print in knallende kleuren? Een duik in de laatste badmode!

 

Summer Glow

‘t Is één en al glans, de make-up voor deze zomer! Nuances van goud, bruin, brons en rood geven je gezicht een zonnige expressie. Sterker nog… de zon is er niks bij!

 

Brilliantly Bronzed!

Ze geven je huid een natuurlijke bruine teint of nét dat beetje extra glans aan het kleurtje dat je zojuist hebt opgedaan. All you need is… een paar verzorgende druppels in je dagcrème of foundation!

Annick heeft 2 mannen

Annick (26, directiesecretaresse*) heeft een relatie met twee mannen, ze is polyamoreus. “Ik heb altijd al geweten dat een monogame relatie niets voor mij zou zijn. Ik kan van meerdere mensen tegelijk houden. Daar weten Sjors en Mike alles van.”

De Oosterse bazaar op je bord

De lucht is er gevuld met ongebruikelijke geuren en op elke hoek worden je zintuigen gestreeld: iedereen die op een bazaar komt, wordt verleid door de kleurrijke kraampjes vol lekkernijen.