Editie 3 – inhoud

Kleur bekennen

Kleur doet veel meer dan je misschien zou denken. Het is een middel tot expressie, een manier om je stemming te uiten en te laten zien wie je bent. De kleuren van je kleding, je accessoires, je auto, je interieur en je make-up verraden je diepste emoties en je sterkste karaktertrekken. Én bepalen hoe je op een ander overkomt. Een kijkje in de wereld van kleur.

 

Shopping Les poudreuses

Pastels. Une femme, un amour, une vie. Sluimerende tinten vol beloftes. Voor de dromerige types  onder ons!

 

Interview Alain Clark

Het is zo’n lazy Sunday Afternoon als ik Alain Clark ontmoet in de urban jungle van Hotel Jakarta in Amsterdam. Precies als de vibe en titel van zijn nieuwe album. Twee dagen geleden stond de zanger nog in Carré. Vanmorgen liep hij alweer in de supermarkt met een pak wc-papier onder zijn arm.

 

Boordevol Nieuws

Tips, trends en hotspots.

 

Myra (23) heeft een sugar daddy

De 23-jarige rechtenstudente Myra (*) heeft sinds een jaar een vaste sugar daddy; een rijke zakenman die haar, in ruil voor haar aandacht, verwent met dure spullen, etentjes en reisjes. “Ik heb hem ontmoet via een speciale datingsite; we weten daardoor allebei wat we van elkaar kunnen verwachten. En ja, seks hoort daarbij.”

 

Shopping Queen of colours

Koraal. Terug van weggeweest, deze stijlvolle kleur die staat voor rust, evenwicht, intuïtie en verbeelding. Eindeloos te combineren!

 

Shopping The Sunny Side

Geel. Zonnige, levenslustige types kiezen voor vrolijke geelnuances. Onweerstaanbaar bij een zongebruinde huid!

 

Joy van Keep

Ze is een opvallende verschijning; de 20-jarige Joy van Keep. Na haar deelname aan The Voice in 2017, zagen we haar dit jaar in het eerste seizoen van Dance Sing. Ze won geen van beide wedstrijden, maar we gaan zeker meer van haar horen. “Ik ben er klaar voor om mezelf in het diepe te gooien!”

 

De leukste uitjes van april & mei 2019

 

Shopping Mediterranian

Kobalt. Krachtig, helder en uitgesproken. Het blauw waar niemand omheen kan. Oogverblindend in combinatie met wit!

 

OVER THE TOP, why not?

Theatraal, uitbundig, impulsief, oogverblindend…
Accessoires uitzoeken is nog nooit zo leuk geweest.
Mix & (un)match!

 

Basics in ton-sur-ton

Het zijn van die basics die gelijk je favoriet worden, omdat er ein-de-loos mee te combineren valt. Stylish in ton-sur-ton tinten, expressief in alle kleuren van de regenboog of lekker loungy in één kleur. Make sure you don’t miss them!

 

Colorissima!

Altijd al van kleurexplosies gehouden? Grijp dan nu je kans, want het mág weer: overdadige kleuren, knallende combinaties, glitters & pailletten en… lekker buiten de lijntjes kleuren! Wie durft?

 

Ik hunker naar een orgasme!

Steeds vaker lees je in de media over de orgasmekloof tussen mannen en vrouwen: tijdens seks krijgen bijna alle mannen een orgasme en slechts een minderheid van de vrouwen. Vrouwen die zichzelf ook een intens lekkere ervaring gunnen, maar het nog steeds zonder moeten stellen…

 

GREAT GETAWAYS – All over the world

Ze hebben één dingen gemeen, deze droomlocaties: ze zijn stuk voor stuk a-dem-be-ne-mend! Verder zijn ze totaal verschillend – de ene sober en sereen, de andere kleurrijk en uitbundig. Middenin de woestijn, hoog in een boom of uitkijkend over een azuurblauwe zee. Verheug je nu alvast op de betoverende accommodatie die je gaat kiezen. Geen grotere pret dan voorpret!

 

Het witte goud: Asperges

Ze zijn maar een korte periode per jaar verkrijgbaar, bijzonder caloriearm, rijk aan voedingsvezels en vitamine C én een lust voor het oog en de smaakpapillen: asperges. Natuurschatten die alleen gedijen dankzij de liefdevolle expertise van een ervaren teler. ‘De recepten uit het kookboek Asperges laten je zien en proeven hoe je dit ‘witte goud’ het best tot zijn recht laat komen.

 

De leukste vrijmarkten op Koningsdag

Het Hollandse volk is dol op het Koningshuis en daarmee ook op Koningsdag. Hollandse kneuterigheid, uitbundige festivals en overbevolkte bootjes op de Amsterdamse grachten behoren tot inmiddels tot de ultieme klassiekers. Wat je dagbesteding ook mag zijn, er is áltijd tijd om even over een vrijmarkt te struinen. Wij selecteerden de leukste vrijmarkten van het land waar je zomaar eens een uniek item op de kop kunt tikken!