En dan ben je een Curvy Topmodel…

Het programma Curvy Topmodel is afgelopen. Hoe verging het de deelneemsters na afloop? Isadee Jansen, Veerle Soeters en Anjali Mohan kijken terug op deze bijzondere periode, vertellen over hun nieuwe leven als model en over hun wensen voor 2019.

 

Januari mist alle ingrediënten voor succes!

Waar komt het eigenlijk vandaan, dat idee dat we op 1 januari massaal moeten starten met een gezonde levensstijl? Volgens psychologen en ervaringsdeskundigen zijn er heel wat betere momenten om goede voornemens te laten slagen. Lees over herkenbare valkuilen, doe je voordeel met de tips en gooi die goede voornemens eens over een ander boeg: eentje die bij je past!

 

Jaarhoroscoop 2019

 

Take a walk on the wild side

Met de luipaardprint ben je dit seizoen helemaal on point. Eigenzinnig, klassiek, sexy, elegant… je kunt er alle kanten mee op. Zin in een complete leopard outfit? Of liever alleen een paar subtiele accessoires? Daar gaan we dan: into the wild!

 

Boordevol nieuws

Tips, trends en hotspots.

 

Kleine voornemens, grote dromen

Geen nieuw jaar zonder goede voornemens, toch? Dat was in elk geval altijd mijn insteek. Met bovenaan het lijstje: afvallen. Want als dát me nu eindelijk eens lukte, zou ik me een compleet ander mens gaan voelen.

 

Het vuur is gedoofd

Fabiola is een mooie struise vrouw. Ze doet me denken aan Karin Bloemen. Haar ondeugende ogen fonkelen van plezier en haar stem is zangerig. Met een ferme handdruk stelt ze zich aan me voor. Daarna komt Alfred mijn spreekkamer binnen, een lange man met donker haar. Hij is stijlvol gekleed omdat hij na ons gesprek meteen naar zijn werk moet, vertelt hij me later.

 

 

De leukste uitjes in januari & februari 2019

De feestdagen zijn voorbij, maar dat wil niet zeggen dat er niets meer te doen is in ons koele kikkerlandje. Al zijn het de koudste maanden van het jaar, is er genoeg reden om in januari en februari de winterse kou te trotseren.

 

Een valentijnsdag om nooit te vergeten

Ik slaap altijd naakt als het warm is. Al was het met twintig graden dan niet bloedheet, naar Nederlandse maatstaven was het toch zeker lente-achtig te noemen. Het was Valentijnsdag en ik was in Rome.

 

Denim all over

It’s denim time! Aan jou de keus: hier en daar een denim touch of denim all over… Deze basics & accessoires maken je denim outfit compleet!

 

All time favorite: Denim

Al ruim anderhalve eeuw overleeft deze favoriet alle fashion-stormen: denim! Stoer of klassiek, strak of wijd, blauw of zwart… welke stijl, pasvorm of wassing je ook kiest: combineren is the magic word!

 

Smooth sportswear for curvy fit girls

Yoga-addict, fitness queen of die-hard runner? Waar je hart ook ligt, een Active Wear sportoutfit voelt als een tweede huid en staat absolutely fabulous! Zo krijgt je zelfvertrouwen meteen een boost!

 

Huid & Haar

Striemende wind, kou en vorst, daar doe je huid & haar bepaald geen plezier mee. Extra beschermen en verwennen dus, die zones die de hele dag blootstaan aan de kou! Met speciale crèmes, oliën, balsems en maskers help je huid & haar stralend de winter door.

 

Plussize Hollywood Glamour

Welke vrouw heeft de ‘Pitch Perfect’ serie nou niet gezien? In deze musical comedy’s steekt één personage met kop en schouders boven iedereen uit: ‘Fat Amy’! Omvang een probleem? Niet voor de Australische actrice Melanie Elizabeth Bownds. Haar artiestennaam Rebel Wilson zegt genoeg!

 

At the Chapel

Op een uurtje rijden van Bristol, in zuidelijke richting, vind je Bruton. Een typisch Engels dorpje, verstopt tussen de glooiende weilanden, waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan.

 

Gezond, fit en energiek het nieuwe jaar in

Het is alom bewezen dat sporten en beweging goed is voor lichaam en geest maar een gezonde voeding is net zo belangrijk, dus reset je gezondheid, detox je lichaam en voel je op je best.