Boordevol nieuws

Boordevol nieuws - tips - tricks - todo

Tips, trends en hotspots.

MarlinSpike veroverd de wereld

Rum & Tonic is niet meteen de combinatie waar je het eerst aan denkt…

MarlinSpike blended aged rum laat met 5 signature cocktails zien dat het wél kan want na het drinken van deze heerlijke cocktails ben je om en de gin-tonic meteen vergeten. Niet alleen in Nederland een hit maar wereldwijd erkend én dit jaar bekroond met de gouden award bij de San Francisco Spirits Competition en de UK Rum & Cachaça Masters en zilver bij de World Spirits Award.

www.marlinspike.com

Boordevol nieuws - tips - drink - marlin spikeBoordevol nieuws - tips - drink - help!

Wie weet er beter hoe het er in de échte wereld van mode, fotografen, ontwerpers, stylisten en visagisten aan toe gaat dan de modellen zelf?

Voor Help! Ik ben model interviewde Tanja Kok, internationaal ontdekt als model op haar 24ste, talloze insiders uit de modewereld die een kijkje geven in hun leven en eerlijk hun verhaal vertellen. Deze interviews worden afgewisseld met twaalf verhalen over het spannende, maar soms ook onthutsende leven van internationale fotomodellen.Tanja’s modellenleven is een jarenlange ontdekkingsreis geweest. Zelf was ze graag aan die reis begonnen mét de kennis van de tips en trucs die ze in Help! Ik ben model geeft.

Uitgeverij Prometheus €16,99

Boordevol nieuws - tips - Isadee Jansen


Het plus size model Isadee Jansen, winnares van het tv-programma Curvy Supermodel 2018, vertelt in dit boek ook over haar ervaringen.


Boordevol nieuws - tips - Balmain

Holiday Gift Calendar

Balmain Paris Hair Couture presenteert zijn Holiday Gift Calendar voor het feestseizoen van 2018. Dit jaar verschijnt de adventskalender als fraai ontwerp in zwart en goud van een Frans geveltje.  Een ultiem luxe geschenk voor familie en vrienden, gevuld met 10 producten en accessoires van Balmain Paris Hair Couture in origineel of klein formaat voor op reis.

Verkrijgbaar in geselecteerde salons, luxe warenhuizen en via de e-boutique  www.balmainhair.com

Powerd by the Elements: Volcano and Charcoal

Mádara lanceert twee statement soap bars voor lichaam en handen. Pure ‘n-beauty’ met een cool en sustainable design om de karakteristieke noordelijke natuur en schone huid en wereld te vieren. Verrijkt met uitzonderlijke aroma’s, esthetisch vormgegeven en in een sustainable samenstelling. 

Verkrijgbaar bij Degroenedrogist.nl, Natuurwinkel, Vitaminstore.nl en Truecos.nl

Boordevol nieuws - tips - Madara

Palmvrij • Zonder Microplastics • 100% afbreekbaar • Vrij van Synthetische Sulfaten


EXTRA LARGE by Ellen Beekmans sieraden

Boordevol nieuws - tips - oorbellen - shopping

Overdaad, kleur en statement sieraden zijn dé eyecatchers binnen de nieuwe ‘Extra Large’ collectie van Ellen Beekmans sieraden. Met de kleurrijke en grote oorbellen uit deze collectie voeg je een big bang toe aan je stijl.  De gehele Extra Large collectie is uitgevoerd in gelakte hars. Een lichtgewicht materiaal dat groots oogt en comfortabel draagt. De oorbellen zijn alle voorzien van stekers in verguld 24 krt goud op een nikkelvrije basis. De oorbellen kosten tussen €32,95 en €39,95.

Voor verkoopinformatie www.ellenbeekmans.nl  Boordevol nieuws - tips - to eat - restaurants

1. Par Hasard

Alle hectiek rondom de feestdagen zorgt er wel eens voor dat uitgebreid koken er niet van komt. Geen zin in gedoe maar wel in ultiem comfort food? Dan ben je bij Par Hasard aan het juiste adres. Par Hasard is befaamd om haar huisgemaakte frites die inmiddels drie keer door de AD Friettest zijn bekroond met de titel ‘beste friet van Amsterdam’. Ook aan de kinderen is gedacht. Par Hasard heeft een speciaal menu met vijf gerechten voor de kleintjes, inclusief kleurplaat.

www.cafeparhasard.nl


 

 

 

Boordevol nieuws - tips - to eat - restaurants

2. SUGO Pizza

Pizza eten zonder schuldgevoel? Dat kan met SUGO. Maak kennis met de gezonde vierkante pizza, gebaseerd op het populaire streetfood uit Rome: de pizza al taglio. Van een pizzastuk met een topping van truffelroomsaus en champignons, tot aan de klassieke Margherita. SUGO biedt een grote verscheidenheid aan smaak én kleur. Daarbij bestaat maar liefst 25% van de toppings uit vegan ingrediënten. Kortom, dit zou zomaar eens de perfecte gezonde snack zijn voor tijdens, of na de feestdagen.

www.sugopizza.nl3. Dudok

Chocoladetruffeltaart, wortelnotentaart, heerlijk friszure citroen merengue taart, fluweelzachte Red Velvet cake en de onovertroffen appeltaart: bij Dudok is het moeilijk kiezen tussen alle lekkernijen. Met drie vestigingen in Rotterdam, een vestiging in Den Haag, Arnhem, Tilburg en het recent geopende Grand Café 4’33 in samenwerking met Het Muziekgebouw in Amsterdam, kan menig zoetekauw haar geluk niet op. Pérfect voor de feestdagen als lekkernij of gewoon, zomaar.

www.dudok.nl 

Boordevol nieuws - tips - to eat - restaurants