Boordevol Nieuws

Tips, trends en hotspots.

 


De Rum Club Utrecht: een Caribisch paradijs aan de Oudegracht

Utrecht is een exclusieve hotspot rijker. En dit wil je niet missen! De Rum Club is een mix van Caribische invloeden, laat je culinair meenemen naar Cuba of Jamaica. Proef één van de 200 soorten rum of laat deze mixen in een prachtige cocktail. Het interieur klopt tot in de kleinste details en is indrukwekkend mooi. In de avond gaan de voetjes van de vloer en swingen de heupen op Caribische tunes. Bij De Rum Club kun je tijdens de komende donkere maanden aan de gracht nog in zomerse sferen verkeren.

Door Dainahara Polonia | www.exploreutrecht.nl | Fotografie Lars Verkroost 


DROOMHUIS

Het toonaangevende Europese designmerk MADE.COM lanceerde vorige week tijdens de opening van hun gloednieuwe showroom in Amsterdam een experimenteel appartement genaamd The Apartment, een door MADE gecureerde ruimte waar uniek design tot leven komt. De karakteristieke ruimte bevindt zich op de eerste verdieping van de nieuwe showroom, aan de Raadhuisstraat 31-37. De showroom – van maar liefst 600m2 – bestaat uit meerdere delen die met elkaar verbonden worden door een binnentuin. MADE visualiseert met het appartement hoe je met jouw eigen stijl de ultieme happy place creëert, voor een betaalbare prijs. 

WWW.MADE.COM


 

Versier jezelf met THE CHRISTMAS COLLECTION van GAS bijoux.

www.gasbijoux.com

Marina Rinaldi en The Woolmark Company

Marina Rinaldi lanceert B.Wool: alle kledingstukken zijn exclusief gemaakt van pure merino wol dat goedgekeurd is door The Woolmark Company. Fijn voor de koude winterdagen. 

 


 

Het wordt een vegan kerst met HEMA

De feestmaand is in aantocht en dat betekent dat er weer een hoop cadeautjes gekocht gaan worden. Naast het geven en krijgen van een mooi ingepakt pakje, wil je zelf ook goed voor de dag komen op het diner, borrel of feest. Een glittertje hier of daar komt dan goed van pas.

100% vegan Alle kerstproducten van HEMA zijn 100% vegan.
Het kerstassortiment is vanaf 28 oktober verkrijgbaar bij HEMA of via hema.nl


 

JOIN THE LIJNCLUB!

Heel herkenbaar: je wilt de strijd tegen overgewicht eindelijk serieus aangaan en look what happens: nérgens een goed boek van ervaringsdeskundigen te vinden met duidelijke recepten voor haalbare weekmenu’s. En o-ve-ral dat belerende toontje waar we dus niet op zitten te wachten. Aryenne de Jong en Heske van Diermen hadden hun buik ervan vol en stelden De Lijnclub samen, een boek vol tips, inspirerende verhalen, herkenbare situaties, humor, maar vooral natuurlijk… TOPrecepten! Een must-have als je die decemberpondjes er zonder al te veel pijn & moeite weer af wilt krijgen.  

Vanaf 8 november verkrijgbaar ISBN 9789033801082  € 14,99


Allemaal aan de pepernoten!

Ze heten Van Delft de Pepernotenfabriek en –geloof het of niet – je kunt er tot eind december terecht voor pepernoten in maar liefst 58 verschillende smaken. Jaja, tot eind december, want zodra Sinterklaas zijn hielen heeft gelicht, liggen de etalages van deze luxe winkels alweer vol met het kerstassortiment: Chocolate Celebrations. De bijna 60 smaken, waaronder Pistache White, Karamel Machiatto of Zeezout, Jäger Chef, Liquor Mirabilis, Truffel, Drop en Zure Mat zetten je smaakpapillen in vuur en vlam. Ook in geschenkverpakkingen. Hier op de redactie hebben we een pepernotenrooster aangevraagd.

Voor een overzicht van de winkels zie https://www.pepernotenfabriek.nl/vestigingen

Victoria’s ‘NEW’ Secret

Ook bij het lingeriemerk Victoria’s Secret hebben ze het begrepen: er is méér onder de zon dan afgetrainde en graatmagere modellen. Daarom heeft het merk plussizemodel Ali Tate Cutler gecontracteerd. Met Cutler krijgen Victoria’s Angels een collega met maat 44. Eindelijk gerechtigheid…


XANDRES

Het Belgische kledingmerk heeft haar eerste Nederlandse winkel geopend in Den Bosch. In de nieuwe winkel zal naast de reguliere labels ook het plussize-label Xandres Gold verkocht worden. Niet alleen de collectie van Xandres Gold is een lust voor het ook maar ook de winkelinrichting is bijzonder te noemen en is een concept dat bestaat uit veel ronde, zachte vormen en er hangen veel gordijnen die speels met het licht spelen. Op alle fronten dus een bezoek waard.

Xandres, Verwersstraat 9, 5211 HS ‘s-Hertogenbosch