Boordevol Nieuws

Tips, trends en hotspots.

Hotel Jakarta
Een uniek energieneutraal 4-sterrenhotel in Amsterdam waar twee werelden samen komen. Waar vroeger de lijndienst vertrok naar Jakarta, ligt nu een groene oase in het centrum van Amsterdam. Hotel Jakarta Amsterdam biedt 200 luxe kamers met Indonesische invloeden. De meeste kamers hebben een balkon, met een panoramisch uitzicht over het IJ én de stad. Ontbijt, lunch of diner in Café Jakarta of drink een cocktail in Skybar Malabar. Laat je in de watten leggen in onze wellness, met zwembad en sauna.

Javakade 766
Amsterdam
hoteljakarta.nl


Op je lijf geschreven
Mayra Louise
Verschijnt 7 mei

Aan de hand van haar eigen verhaal, maar ook de verhalen van andere vrouwen – zo interviewt ze onder anderen Vera CamillaStephanie Afrifa en body image-onderzoeker Jessica Alleva – laat ze je inzien dat het niet gaat om hoe je eruitziet, maar om wat je doet en hoe je je vanbinnen voelt. Het boek zit vol praktische tips, food for thought en leuke extra’s als een onzekerheden-abc, eerste hulp bij spiegelstress en een bingokaart vol valse gedachten en uitspraken (waar we ons vaak schuldig aan maken). 

Zay
Luxury for life lovers

Zizzi heeft een zusje gekregen, ZAY, een merk gericht op vrouwen die houden van vrouwelijke, consistente stijlen van hoge kwaliteit. ZAY wordt gekenmerkt door aandacht voor detail – of het nu gaat om de juiste knoop, de fijnste kant, de mooiste kralen of mooie, hoogwaardige stoffen. De collecties van ZAY zijn opgebouwd rond complete outfits en geven je inspiratie voor een nieuwe, vrouwelijke en stijlvolle garderobe, waar stylingopties eindeloos zijn.

Verkrijgbaar in de maten 38-56.

 


Draadloze ‘light’ stijltang van Balmain

De Cordless Straightener/Curler is een compacte, draadloze, lichtgewicht stijltang om snel en moeiteloos je haar te steilen of krullen. Ideaal om mee op reis te nemen, backstage te gebruiken of voor een snelle touch up voordat je een sollicitatiegesprek of een spannende date binnenstapt.

Prijs € 225
Balmain Hair Couture Boutique, Raadhuisstraat 49, Amsterdam
balmainhair.com


Neni Amsterdam is geopend
De Molcho familie, bekend van de internationaal gerenommeerde NENI restaurants, opent haar eerste Nederlandse vestiging vandaag op 8 februari in de voormalige Citroëngarage aan het Stadionplein. Naast het restaurant, de Deli en de Bakkerij is The Lemonman een knusse bar boven het restaurant waar je gewoon een drankje kunt drinken, een cocktail met wat bites kunt bestellen of gewoon kunt borrelen met vrienden of collega’s.

Restaurant NENI Stadionplein 8, Amsterdam


PrimaDonna lanceert lifestylecollectie met topmodel Myla Dalbesio

Een flatterend lingeriesetje, een hippe outfit en je kan de hele wereld aan. Dat is het idee achter PrimaDonna’s jongste lifestylecollectie. Samen met curvy topmodel en body positivity influencer Myla Dalbesio lanceert het lingeriemerk een reeks lingerie- en swimwearsetjes, maar ook sportswear en accessoires, helemaal in streetstyle. Comfy, vrouwelijk en stoer tegelijk!

nl-nl.primadonna.com


Limited edition
DYPTIQUE geurkaars

Damascena Rose verspreidt de verleidelijke tonen van een roos geboren in het Oosten, in Damascus. Er wordt gezegd dat de kruisvaarders deze bloem naar het Westen brachten. Tegenwoordig wordt de bloem voornamelijk gekweekt in Bulgarije en Turkije. De essence van damastroos, ook wel bekend als Turkse roos essence, wordt uit de bloem gehaald. De roos wordt au naturel gepresenteerd in een kaars voorzien van een exclusieve illustratie.

Vanaf € 32
via Skins.nl

 

Knap voor een dik meisje
Het gewicht van gewicht
Tatjana Almuli

Tatjana is al haar hele leven dik. En krijgt dus al zo lang ze zich kan herinneren ongevraagd commentaar op haar lijf. Naaste familie, wildvreemden, specialisten: iedereen vindt het nodig haar te vertellen dat dik zijn iets slechts is en dat ze daar zo snel mogelijk iets aan moet doen.
Wanneer ze éénderde van haar lichaamsgewicht verliest ervaart ze voor het eerst de privileges die bij slank zijn horen. Toch neemt het ongevraagde commentaar alleen maar toe – al helemaal als ze weer begint aan te komen. In dit boek neemt ze zélf de regie in het gesprek over haar lichaam, en doet ze openhartig verslag van het leven als dikke vrouw in een land waar dun zijn de norm is.

Knap voor een dik meisje
(Nijgh & Van Ditmar)
Verschijnt 9 april


Het dakterras. Fotografie Steve Herud

Sir Victor Barcelona

In juni verwelkomt Barcelona een nieuw hotel, genaamd Sir Victor. Het hotel is ​​geïnspireerd door de vrolijke geest van de stad en haar natuurlandschap, waar de Middellandse Zee en het omringende berglandschap elkaar kruist. Het pand schikt over verschillende woonruimtes, waaronder een dakterras met uitzicht op enkele van de meest iconische gebouwen van Barcelona, ​​91 kamers en suites, en ervaringen beïnvloed door Sir Hotels’ kennis van hedendaags design.

sirhotels.com