Boordevol nieuws

Boordevol nieuws tips trends

Tips, trends en hotspots.

Boordevol nieuws tips trends

Kleurbekennen in Rotterdam

In Pakhuismeesteren, een voormalig theepakhuis op de Wilhelminapier, is onlangs het luxe boetiekhotel Room Mate Bruno geopend,  een bijzonder design hotel gedecoreerd met fantastische kleurcombinaties.

Het gebouw, dat vier verdiepingen telt, heeft een restaurant waar ontbijt wordt geserveerd en een ruime loungebar, maar ook werkruimten in het hele hotel, verschillende vergaderzalen en 400 m² aan multifunctionele evenementenruimtes. Het beschikt bovendien over een grote markthal, waar je kunt proeven van allerlei soorten lokale en internationale delicatessen.

room/mateshotels.com-nl-bruno


Boordevol nieuws tips trends

Winter pop-up restaurant Paco Ciao

Leiden
t/m 1 maart 2019

De mensen achter de mooiste strandtenten van Nederland zoals Tulum Tulum, Hippie Fish en Branding introduceerden eind 2018 een bohemian chic winterpop-up: Paco Ciao. Een winterse variant op een strandtent waarin smaakvol interieur en een relaxte sfeer centraal staan. Paco Ciao zit in een beeldschoon monumentaal pand waarin het ene detail nog mooier is dan het andere. De perfecte overbrugging tot het volgende zomer-strandseizoen!

Kijk voor meer informatie op www.pacociao.nl


Boordevol nieuws tips trends

Minder focus, meer effect

‘Minder focus, meer effect’ van Srini Pillay is het tegengeluid over focus en discipline. Focus is de norm. Maar door alleen te focussen raken de echt belangrijke dingen op de achtergrond. Beslissingen nemen wordt moeilijk, je vervreemdt van jezelf en anderen, en emotionele uitputting ligt op de loer. ‘Minder focus, meer effect’ biedt een verrassende uitweg: laat je gedachten regelmatig de vrije loop, dagdroom, rommel wat aan en laat de boel eens de boel. Dan ontstaat er ruimte voor creatieve ideeën, minder stress en meer oog voor anderen.

Prijs: € 12,50
Uitgever: Kosmos Uitgevers
ISBN: 9789021570532

Maak je water fashionable en fun

Personaliseer je water met de Studio Edition en een van de suikervrije Fruit Drops-smaken. De tijd dat duurzaam en gezond synoniem stonden voor saai en smakeloos is gelukkig voorbij. SodaStream liet zich voor dit seizoen dan ook inspireren door de trends op het gebied van mode, interieur en food.  Fashionable maar duurzaam en met een fruitig aroma. Zo lanceerde

SodaStream onlangs Studio Edition: een limited edition bruiswaterapparaten in retro pastelkleuren. Om je water op een gezonde manier een vleugje smaak te geven zonder extra plastic afval te creëren introduceert SodaStream drie smaken Fruit Drops in een klein glazen flesje.

www.sodastream.nl

Boordevol nieuws tips trends

Voor de lekkerbekken!

Onlangs opende Dunkin’ Donuts haar flagshipstore in Den Haag: de grootste vestiging van Nederland waar maar liefst 270 m gevuld wordt met de lekkerste koffie en donuts. De nieuwe winkel beslaat twee etages en zal daarmee de grootste van het land worden. Het gehele assortiment koffie en donuts vind je aan het Spui 10B! 

Ontbijt bij Dunkin’ Donuts
In Den Haag kun je ook rekenen op een uitgebreid ontbijt. Van heerlijke croissants, muffins en bacon & egg sandwiches tot rijkelijk belegde broodjes en cream cheese bagels. Iedereen kan haar foodhart ophalen bij Dunkin’ Donuts. 


Boordevol nieuws tips trends

Streetstyle voor curvy babes

some,… is het streetstyle merk voor curvy ladies verkrijgbaar bij MS Mode.
De nieuwe collectie is geïnspireerd door de huidige streetstyle trend. In de nieuwe collectie vind je de vertrouwde some,… denim met een optimale O- en A-fit. Ook vind je in deze collectie trendy flare broeken en broeken met sporty-details. Stijl af met off shoulder sweaters, croptops en racer tanktops.


Boordevol nieuws tips trends

Balmain Hair Couture Boutique Amsterdam 

Amsterdam is een paradijs rijker. Onlangs opende Balmain Paris Hair Couture haar Boutique aan de Raadhuisstraat 49, 200m2 met high-end haarverzorgings- en styling producten, professionele tools en haar extensions. 


Bastiaan van Schaik: The Curve Collection by Belloya

Boordevol nieuws tips trends

De zes basisitems voor de elegante, zakelijke en curvy vrouw

Fashionstylist Bastiaan van Schaik brengt samen met plussize brand Belloya een duurzame en tijdloze collectie op de markt: The Curve Collection, Eén collectie voor de volledige werkweek voor de maten 44 tot en met 54. De nieuwe Curve Collection van Bastiaan en Belloya bestaat uit zes stijlvolle items. Samen vormen deze items vijf volledig unieke outfits voor iedere dag van de werkweek. 

Boordevol nieuws tips trends