Bali is the place to be

Je moet er wel even wat vlieguren voor maken, maar dan land je in een paradijs vol tanned surfers en foodbloggers – het mekka voor de millennial! Het is de favoriete bestemming van de winnares van Curvy Super Model Isadee Jansen. Als ze voor haar werk weer de hele wereldbol rond is geweest, is Bali de ultieme plek om te stranden en haar batterij weer op te laden.

 

 

‘Bali is het nieuwe Ibiza maar dan heel goedkoop! roept iedereen om je heen. Daar wilde ik ook van proeven, dus boekte ik een vlucht, zonder echte research vooraf. Ik begon in Canggu en mijn plan was om verder te reizen naar Ubud en de Nusa eilanden. Bali is een relatief klein eiland, dus meerdere plekken verkennen is gemakkelijk. Canggu is net Amsterdam maar dan… warm!
Het zit er vol hippe tentjes, beach clubs en instagrammable lunchplekken. Iedereen is hier heel erg relaxed en er zijn heel veel toffe plekken om mensen te ontmoeten. Wil je na een paar drukke dagen de rust en natuur opzoeken, ga dan naar Ubud en zijn prachtige rijstvelden. In no time ben je helemaal zen!
Op de Nusa eilanden ben je niet zomaar; het is wel ongeveer 4 uur reizen, het grootste deel per boot. Maar dan… is de wereld om je heen ook écht zoals de reisgidsen beloven: parelwitte stranden, een heldere azuurblauwe zee, wuivende palmbomen en enorme onderwatergrotten. Hier heb ik gedoken met mantaroggen, een van de tofste ervaringen ooit. Na 4 weken op Bali is mijn conclusie: Bali is the place to be!

 

Isadee is te zien in de modereportage Pop up your life.