ABONNEE ACTIE

Neem nu een jaarabonnement op VOL Magazine en ontvang als eerste het herfst/winter- en het lente/zomernummer in de brievenbus.  Dan komt vanzelf ook dit Luxury Care Package van Balmain Hair Couture t.w.v. € 114 naar je toe. En guess what? Dat alles voor maar € 49!

Moisturizing CARE LINE by BALMAIN 

De Moisturizing Care lijn is een collectie diep voedende producten voor droog of gekleurd haar. De producten zijn verrijkt met de beste ingrediënten. Provitamine B reguleert bijvoorbeeld de vochthuishouding, kalmeert de hoofdhuid en geeft het haar glans en elasticiteit. De UV-filter beschermt haar & kleur tegen schadelijke UV-straling. De Moisturizing Care lijn bestaat uit een shampoo, een conditioner en een masker.

 

Actievoorwaarden:
Je betaalt eenmalig € 49,00 en je ontvangt het Luxury Care package van Balmain Hair Couture t.w.v. € 114, en in oktober ben jij de allereerste bij wie het herfst/winternummer van VOL MAGAZINE op de mat valt, nog voordat deze in de winkels ligt. VOL Magazine herfst/winter ligt vanaf 10 oktober 2023 in de winkels en kiosken in Nederland en België.


Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt en exclusief verzendkosten van € 5,00, voor verzending naar België berekenen wij additioneel € 7,00 voor de verzendkosten. VOL MAGAZINE kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor eventuele vertragingen van bezorging.