ABONNEE ACTIE

Neem nu een jaarabonnement op VOL Magazine en ontvang in 2022 als eerste het lente/zomer- en het herfst/winternummer in de brievenbus.  Dan komt vanzelf ook dit Luxury Care Package van Balmain Hair Couture t.w.v. € 90 naar je toe. En guess what? Dat alles voor maar € 49!

Moisturizing CARE LINE by BALMAIN 

De Moisturizing Care lijn is een collectie diep voedende producten voor droog of gekleurd haar. De producten zijn verrijkt met de beste ingrediënten. Provitamine B reguleert bijvoorbeeld de vochthuishouding, kalmeert de hoofdhuid en geeft het haar glans en elasticiteit. De UV-filter beschermt haar & kleur tegen schadelijke UV-straling. De Moisturizing Care lijn bestaat uit een shampoo, een conditioner en een masker.

 

Actievoorwaarden:
Je betaalt eenmalig € 49,00 en je ontvangt het Luxury Care package van Balmain Hair Couture t.w.v. € 90, en in april ben jij de allereerste bij wie het lente/zomernummer van VOL MAGAZINE op de mat valt, nog voordat deze in de winkels ligt. VOL Magazine lente/zomer ligt vanaf 26 april 2021 in de winkels en kiosken in Nederland en België.


Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt en is inclusief de verzendkosten, voor verzending naar België berekenen wij additioneel € 5,00 voor de verzendkosten. VOL MAGAZINE kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor eventuele vertragingen van bezorging.